Een energieke bijeenkomst om inspiratie op te doen hoe je concreet het leven naar je toe kan trekken zoals jij dat wenst. Geschikt voor mensen, die nieuwsgierig zijn naar de Wet van Aantrekking, naar hoe het werkt en hoe je daar actief aan deelneemt in je dagelijkse leven. Met levendige voorbeelden wordt duidelijk hoe direct jou invloed is op je leven.

Vragen als: hoe maak ik mijn onderneming succesvol, hoe trek ik liefde aan in mijn leven, hoe krijg ik het juiste werk, hoe krijg ik het leven dat ik verlang en andere vragen worden daarmee beantwoord. Reacties van eerdere Workshops Inspiratie:
 “Wat een verhelderende workshop. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en ben blij met de andere weg die ik sindsdien ben ingeslagen.” “Heel inspirerend en een fijne sfeer. Heb er echt weer wat aan, dank je wel.”