Je loopt soms tegen dingen aan waarbij je behoefte hebt aan een spiegel en aan meer inzicht. Op die momenten kun je jezelf een coach gunnen.

Het is lastig om naar jezelf te kijken: je zit middenin een situatie waarover je niet tevreden of misschien zelfs ongelukkig in bent. En juist omdat je de gehele dag in die situatie zit, lijkt het zelfs de enige mogelijkheid om je leven zo te leiden. Andere keuzes om je heen zijn er niet meer, lijkt het. Om dan iemand in te schakelen voor professionele hulp, is een goede eerste stap.

Kernwoorden van coaching zijn: het verwerken en loslaten van het (jeugd-)verleden, het verwerken van trauma’s, het herstel van zelfvertrouwen en het bereiken van een emotionele balans, inzicht en bewustwording van jouzelf, persoonlijke groei en ontwikkeling, een gevoel van geestelijk welzijn, het opheffen van emotionele blokkades en zo nodig het aanbrengen van structurele veranderingen met een blijvend positief effect op je leven.

Ik begeleid op een persoonlijke manier bij het vinden van knelpunten zowel in je persoonlijk leven als in je arbeidsleven, binnen intieme relaties en in het hervinden van de balans in het leven. Zo gewenst, aangevuld met veranderingen in gedragspatronen met een focus op het succesvol behalen van je persoonlijke doelen, zoals een gelukkig privéleven of een arbeidsleven met voldoening.

Op de persoon aangepast maak ik gebruik van meerdere methodes vanuit de reguliere en de alternatieve hulpverlening, de eclectische therapie: NLP, de Transactionele Analyse van Eric Berne, de Self Directed Transformation van Deepak Chopra, de Journey van Brandon Bays en Mindfulness

Eclectische therapie is het combineren van verschillende behandelmethodes, aangepast op de persoon om een zo goed mogelijk resultaat voor een cliënt te bewerkstelligen.

Maak een afspraak en binnen een sessie wordt al snel duidelijk wat ik voor je kan betekenen.